Felco 8 Budama Makası 21cm Sağ By-Pass

Marka
Stok Kodu
110245
Fiyat
48,00 EUR + KDV
*222,22 TL den başlayan taksitlerle!!
2.000,01 TL

BOY

21 cm

BIÇAK TİPİ

By-pass

EL TİPİ

Sağ

TUTMA SAPI

Sabit / Alm.

AĞIRLIK

245 gr

Ürün Açıklaması

Kablo Kesme Dişi: Bıçaklarda, küçük kabloların kesici kenara hasar verilmeden kesilebilmesini sağlayan bir kesme dişi vardır.

Özsuyu Oyuğu: Özsuyu oyuğu, özsu içeren ahşabın kesiminde bıçağın yapışmasını önler. Her kesimden sonra özsuyunu ve kirleri temizleyerek budama işinin kolaylaşmasını ve zamandan tasarruf edilmesini sağlar.

Mikrometrik Ayar: FELCO’nun mikrometrik ayar sistemi, aletin ömrü boyunca kesme başının optimum ayarda kalmasını garanti eder. Temiz ve hassas bir kesimi garanti eder.

Darbe Emici Sistem: Tampon ve darbe emici, kesim bittiğindeki etkiyi azaltır. El ve bilek de korunur.

Dövme Alüminyum Saplar: Özel alüminyum alaşımlar ve ileri hassas dövme yöntemleri sayesinde hafif, güçlü ve sağlam yapı. Ekipman, ömür boyu garanti kapsamındadır.

Açılı Kesme Başı: Kas/iskelet yaralanması riskini azaltmak ve kullanıcı konforunu en üst seviyeye çıkarmak için eğimli kesme başı.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Felco 8 Budama Makası 21cm Sağ By-Pass Felco 8 Budama Makası 21cm By-Pass,Felco 8 Budama Makası 21cm By-Pass, En Uygun Fiyat Garantisi Orjinal Ürünler 2 Yıl Garantili Hızlı ve Ücretsiz Kargo Teknik Servis Hizmeti İle Siz Kıynetli Müşterilerimize 7/24 Hizmet Vermektedir- Detaylı Bilgi İçin Müşteri Hizmet Hattımız-0 362 646 38 11 110245
Felco 8 Budama Makası 21cm Sağ By-Pass

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.